Elpazarolt hónapok, álmatlan éjszakák, amikor azon morfondírozol, hogy vajon jó irányba mész-e... 

... ezennel végetek!

Egy segítőkész, aktív kézműves vállalkozói közösség vár Téged is, hogy csatlakozz. 1 évig melletted állunk! Lépésről lépésre felépítheted a márkádat a havonta érkező online tananyagokkal és a közösség támogatásával.
 

Ebbe az exkluzív csomagba bepakoltuk a 8 legnépszerűbb Több mint hobbi kurzust plusz egy olyan Facebook haladó csoportot, ahol együtt megyünk végig a leckét GYAKORLATI megvalósításán.

 Kinek hasznos? 

✅ Annak, akivel már előfordult, hogy a "falba verte a fejét" amiatt, mert a rövid távú nyereséget előnyben részesítette, olcsóbban adta az alkoásait és ezért nem a fizetőképes réteget gyűjtötte a márkája köré.

Azoknak a kézműveseknek, akiket kiver a víz, ha arra gondolnak, ezentúl életük végéig a vásárszervezőktől vagy közvetítő oldalaktól fog a sorsuk és bevételük függeni.

Minden olyan alkotónak, művésznek, oktatónak, akinek a vállalkozással járó szabadság és anyagi függetlenség legalább olyan fontos, mint hogy mennyi bevétele van, és nem milliárdos céget, hanem nyugodt életet akar.

 Kinek nem való? 

❌ Aki képtelen kiszakítani a vállalkozásra szánt idejéből egy kicsit a visszavonulásra és az újratervezésre

❌ Akit a hideg is kiráz attól, hogy lemondjon a piac és ezzel a vásárlók egy jelentős részéről annak érdekében, hogy egy kisebb közönségnek viszont valódi értéket tudjon adni

Tanulás és megvalósítás lépésről lépésre

Az új értékeink 1-1 mondatban, melyeket behozok a 12 hónapos alapképzésbe és a hozzá tartozó "Megvalósítók" csoportba a korábbi résztvevők visszajelzései alapján:

MOTIVÁCIÓ:

💟 Szenvedély: pozitív posztok, motiváció, egy támogató légkör és egy szenvedélyes tudatállapot fenntartása

👣 Kaizen: a kaizen módszerével megtanulunk kis lépésekben haladni a cél felé, így senkit sem fog lebénítani az előtte álló feladat nagysága

Ötletdoboz: havonta egy anonim kérdőív, ahova mindenki beírhatja a fejlesztési ötleteit a csoportról és az egyes kurzusokról

KÖNNYEBB HALADÁS A LECKÉKKEL:

📈 Átláthatóság: Az összes posztot felcímkézem (lecke és hónap sorszáma), valamint minden poszt alá beteszem a vonatkozó lecke linkjét a zárt oldalunkról. Így rögtön hozzá tudod olvasni az elméleti részeket a felmerülő gyakorlati problémákhoz.

🗓 Projekt hét: egy hétig egy kiválasztott eszközre fókuszálunk együtt.

🌴 Laza péntek: karikatúrák, vicces posztok, melyek elmélyítik a tudásod és kedvet csinálnak a fejlődéshez.

Elszámoltathatóság: a Kézműves marketing Megvalósítók csoport hasonlít egy mastermind csoportra, itt mindenki aktív tagja a közösségnek, és nem csak elvesz, hanem ad is: legalább havi 1 hozzászólással. Ez nem nagy kérés, viszont véresen komoly, kizárjuk, aki csak kukkol. ;)

TANÁCSADÁS:

Videómentor: ahányszor csak tudok, nem írott, hanem videós formában válaszolok a kérdéseitekre, így sokkal személyesebb lesz a jelenlétem és több mindent tudok átadni.

📞 "Csak egy kérdésem van": a Megvalósítóknak lehetőségük van havonta 15 perc villámkonzultációra, ahol egy kérdést tudunk gyorsan körbejárni (ingyenes: írj és amikor tudlak, felhívlak).

👥 Konzultáció: ezentúl csak a Megvalósítók vehetnek részt személyes konzultáción, ahol 1,5 óra alatt találunk megoldást a legégetőbb problémára a vállalkozásodban (15.000 Ft/alkalom).

ESETTANULMÁNYOK:

Kibeszélő: ágazat kibeszélős posztok, ahol mindent kitárgyalhatunk arról, hol tart az adott terület (pl. ékszer, táska, ajándéktárgy, lakberendezés stb.).

🤚 Műhelylátogatás: a Megvalósítók elhívhatnak engem egy fél napos műhelylátogatásra. Rápillantok a vállalkozásodra, és megmondom, mire fókuszálj ezentúl és mi a legerősebb küldetésed (50.000 Ft/alkalom, de ingyenes, ha mini riportokat készíthetek közben veled, melyeket publikálok a Megvalósítók csoportban. Max. havi 2 főnek.).

🎓 Kreatív évkönyv: a végzősök tablója, egy-egy aranyat érő jótanáccsal a kezdőknek.

📚 Hús-vér sztorik: egymást támogató közösségként hiszünk abban, hogy mindenki számít és mindenki tapasztalata értékes, de tiszteletben tartjuk a vállalkozásod üzleti érdekeit, így ne ossz meg olyat, amit később megbánhatsz: ha kételyeid vannak, fordulj hozzám bizalommal!

Aludj nyugodtan...

... és foglalkozz végre csak és kizárólag azzal, amiből a pénz van! Mostantól havonta kapsz egy emészthető dózist a Több mint hobbi legkapósabb tananyagaiból, de várj, még nincs vége!

1. Megfelelő időzítés: pont olyan sorrendben kapod az infókat, amit a vállalkozásod felépítése kíván. A hajadat sem lehet össze-vissza kibontani, csak úgy, ha a tövénél kezded. Szóval nem csak totál kezdő vállalkozóknak ajánlott, hanem mindenkinek, akinek "összekócolódtak a szálak" a fejében a márkájával kapcsolatban.

2. 0 FT anyagi veszteség: semmivel sem fizetsz többet ezekért a tananyagokért, mint azok, akik egyenként veszik őket meg az akciós árukon. (!)

3. Szüneteltetési lehetőség: ha épp más irányt vett az életed, és átmenetileg kénytelen vagy abbahagyni a tanulást, akkor írj egy e-mailt nekem előző hó végéig, hogy a következő hónaptól szüneteltetni szeretnéd a részletfizetésed. Az addig megszerzett tananyagaid továbbra is elérhetőek lesznek a zárt oldalunkon, csak a csoporttagságodat függesztjük fel a szüneteltetés idejére, hiszen ott az aktív tagokkal dolgozunk együtt.

4. 100 % kiszámíthatóság: ez egy fix összegű, 12 havi részletfizetés, nem kell figyelgetned az akciókat.

5. 90 nap megelégedettségi garancia: a kockázat az enyém, és mivel mindegyik tanfolyam kiállta már minimum 100 ügyfél próbáját, ezért nyugodt szívvel azt mondom, próbáld ki, és ha nem tetszik, a 90. nap végéig visszaadom az első 3 hónap díját, a mindenkori Ászf-ünk szerint.

6. Facebook HALADÓ csoport: ahol a Facebook új, tanulócsoport funkcióját kihasználva együtt haladunk a tananyaggal, és mindenki azonnali segítséget kap, ha valamivel elakad. A régi motorosok visszajelzései szerint önmagában ez az egy dolog megéri a havidíjat, mert nem kell többé senkinek egyedül rágnia a körmét otthon. Végre egy csoport, ahol nem a 7-es adószámról, GDPR-ről vagy a kézműves termékeken alkudozókról fogunk beszélgetni! Ide kattintva láthatod a csoportot.

Ez NEM előfizetés!

Azaz itt nem egy havonta új cikkekkel kijövő "szakmai magazint" vagy "x darab heti élő videót" kapsz. Hanem valódi, már bizonyított tananyagokat, részletfizetésre. Egy olyan Facebook csoporttal kiegészítve, mely az anyagok feldolgozását, gyakorlati megvalósítását támogatja.

Amit most ajánlok számodra, az egy megfelelő fontossági sorrendbe állított, lépésről lépésre szóló útmutató egy sikeres kézműves márka felépítéséhez.

Miért fontos ez?

Mert attól még, hogy valami értékes, nem biztos, hogy időszerű számodra azzal ott és akkor foglalkoznod.

Pont ezen áll vagy bukik egy vállalkozás, hogy sikerül-e időben felismerned, mit olvass el és mit ne abban a pici rendelkezésre álló időben, amit az üzletépítéssel töltesz.

AZ ALÁBBI 8 DB. TANANYAGUNK SZEREPEL A PROGRAMBAN:

FONTOS! A részletfizetéses csomagban mind a 8 kurzus teljes anyaga benne van!

Mikor indul a következő turnus?

Amíg tart a vészhelyzet, a kapuk folyamatosan nyitva állnak. Nem zárunk ki senkit. 
 

Ha sikerült döntést hoznod, várom szeretettel a jelentkezésed! A részletfizetési ajánlat időkorlátos, azért, hogy időben el tudjunk együtt indulni az úton azokkal, akik bevállalják.

Egyéni tempóban haladhatsz, de sokat segít, ha van egy csapat, akik körülbelül ugyanolyan kihívások elé néznek éppen, mint Te.

 

 

Fizetés módja:

Jelenleg csak átutalással elérhető, minden hónap 15-éig, díjbekérő alapján kell utalnod az aktuális havi részletet.

Ára:

5.000 Ft / hó

Vélemények:

Ha a tananyagok egy része már megvan neked:

1. Jelentkezz ezen az oldalon! (Válaszd a 2. terméket: "Kézműves marketing alapkurzusok - részletfizetés egyedi csomagban (korábbi tananyagok beszámításával)")

2. Fizesd be az első részletet (5.000,-).

3. A végösszegből levonjuk az összes befizetésed, melyeket ezekre a tananyagokra utaltál, valamint az első részletet, és a maradékot elosztjuk 11 hónapra.

Minek csatlakozz, ha már úgyis van elég tananyagod?

Te már pontosan tudhatod, milyen nehéz otthon, egyedül értékelhető tempóban haladni.

Ami lassú, az fájdalmas, ami gyors, az örömteli!

Neked a csoport a legértékesebb eleme ennek a csomagnak, hogy minden ponton, ahol elakadnál, jövök és segítek.

Mi ez a haladó csoport pontosan?

Ebben az új, exkluzív csoportban kihasználjuk a Facebook új funkcióját, a közösségi tanulócsoportot!

A közösségi tanulócsoportok olyanok, mint a normál csoportok, ugyanakkor teljesülnek a következők is:
  • ✅ Az adminisztrátorok leckékbe rendezhetik a bejegyzéseket, továbbá módosíthatják a megjelenés sorrendjét.
  • ✅ A csoporttagok a Végeztem! gombra kattintva tudathatják az adminisztrátorral, hogy tevékenykedtek valamely leckén.
  • ✅ Az adminisztrátorok megtekinthetik a csoport elemzési adatait, továbbá láthatják a leckék, illetve a bejegyzések befejezettségére vonatkozó információkat.

A haladó csoport előnyei Számodra: 

1) Nincs többé halogatás

Nem titok, hogy a legtöbb kézműves vért izzad, ha egyedül kell otthon, a négy fal között marketinget tanulnia, pláne megvalósítania, amit olvasott. 

Mivel az ember hajlamos halogatni, ezért ez egy nagyon hasznos vállalás, hogy 8 ilyen komoly kurzust úgy végigcsinálj egy év alatt, úgy, hogy annak kézzel fogható eredményei legyenek.

Én azt vallom, semmit nem tanul meg az ember, amit nem valósít meg a gyakorlatban. Az én fogadalmam, hogy mostantól szorosan fogom a kezét annak, aki felteszi.

Tehát itt a csoportban minden hónap végén valami fizikai kimenetet fogunk elvárni magunktól, ami a tanultakból, mint eredmény megmarad, és később vissza lehet nyúlni hozzá, újra fel lehet használni.

Ez lehet egy dokumentum, ami mondjuk egy elvégeztt piacelemzés a kiválasztott témára, vagy jelenthet értékesítési szövegeket, reklámokat, vagy növekvő követőtábort.

 

2) Ne félj, a tempó pont jó lesz!

Például a 40 napos kihívásra 120 napunk lesz, de nem csak ez az, ami számít!

A 40 napos kihívással akkor lehet ólajtónyit bukni, ha akkor, amikor belefogunk, alig van követőtáborunk.

Itt az előfizetésben ez az utolsó tananyag, ami sorra kerül, és bőven van időd addig a tanultak segítségével és egymás támogatásával egy akkora követőtábort felépíteni, ahol már érdemes egy online kampányt letesztelned.

 

3) Ha lemaradsz, később nem a nulláról kell újrakezdened!

Falatonként az elefántot!

MIvel minden hónap végén lesz egy kézzel fogható végkimenete a tanultaknak, ezért ha közben ki kell hagynod egy időszakot, akkor nem kell a legelejére visszamenned, hanem folytathatod a legutolsóként befejezett modultól.

Sok haladó ügyfelünk azt írta nekem, hogy ez a csoport annyira jó lehet majd, hogy önmagában ez megéri a részletfizetés díját, és ez még semmi!

Képzeld el, hogy mivel több százan elvégezték ezeket a tréningeket, vagy egy részüket, sokan most azonnal jogot szereznek a csoportban való részvételre, vagy csak nagyon minimális díjat kell fizetniük.

Ők már mind elkezdték a kurzusokat feldolgozni, és garantáltan előrébb tartanak, mint azok, akik most kerülnek be az ingyenes Kézműves marketing csoportba. Egy ilyen közösségben olyan ötleteket, partnereket találhatsz magadnak, ami nem csak bátorítást fog jelenteni, hanem pénzben, a vásárlóid számának növekedésében lesz mérhető.

Ebbe a haladó csoportba nincs rendszeres tagfelvétel, ezért jól gondold meg, negyed évig vagy akár fél évig tudod-e nélkülözni!

 

NEM AKAROK KIMARADNI!

 

Vélemények:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tematika, ahogy haladunk, hónapok szerint:

================================
1⃣ Kézműves márkaépítés alapok 1. rész
================================
Nem vagy egyedül - 10 sikertörténet
A vállalkozó kézműves 12 típusa
“Vajon nekem való az online üzlet?”
Miért és mit kell megtervezni?
Mérd fel a terepet!
Megtanítalak kémkedni
Hol van a kék óceán, ahol nem kell harcolnod a halakért?

==============================================
2⃣ A legjövedelmezőbb kézműves termékötletek titka - avagy az online piackutatás lépésről lépésre módszertana
==============================================
Termékötletek keresése a neten
Hogyan válaszd ki a top 30, a top 3, majd pedig a legjobb ötletet?
Honnan vegyél jó áron alapanyagokat?

==============================
3⃣ Kézműves márkaépítés alapok 8-12.
==============================
Tanulj a divatipartól, és vezesd be a KDM modellt!
Mentsd meg magad a sok bosszúságtól: rakd le már az elején a márkád alapjait!
Minden, amit tudni akartál a márkanévről, csak nem merted megkérdezni
Kézműves termékek árazása
A kiegyensúlyozott üzletépítés titka, és a nagy döntés, ami mindent megváltoztat

=======================================
4⃣ Éves tervezés (a kézműves vállalkozás életútja)
=======================================
A kézműves vállalkozás 0. lépése: a tesztelés időszaka
Kézműves vállalkozás indítása (az első év)
Kézműves egyéni vállalkozásból cégalapítás: a kiteljesedés időszaka

=====================
5⃣ Kézműves kollekció 1x1
=====================
Útkeresés - Hogyan használd a kollekciók erejét, ha még nem tudod, mire pozícionálj?
Elindulás a kiválasztott termékvonallal - az ikonikus alapkollekció
A kollekció összeállításának alapjai

==========================================
6⃣ Hogyan használd jól, amit a Facebook INGYEN ad?
==========================================
- Tömegmédia gyorstalpaló
- A Facebook csoportok
- A Facebookot mozgató algoritmusok
- Oldal létrehozása, alapbeállításai
- Mit lájkolnak sokan?
- Mit osztanak meg sokan?
- Mihez szólnak hozzá sokan?
- Hogyan érd el, hogy első helyen jelenjenek meg a posztjaid a rajongóidnak?
- Nyereményjátékok okosan
- Az oldalad és a csoportod statisztikái
- Hogyan gyűjts feliratkozókat?
- Mi a jó csali egy kézműves vállalkozás esetében?

=======================
7⃣ Első Facebook hirdetésem
=======================
- Miért más egy kreatív vállalkozás a Facebookon, mint a többi? Megnézünk együtt néhány példát.
- Hogyan állítsd be úgy az oldaladat, hogy a lehető legkevesebb problémád legyen vele később?
- A legnagyobb hazugság a Facebookkal kapcsolatban, és hogy igazából mennyibe fog ez neked kerülni
- Gyorsan és egyszerűen a Facebook kampányok felépítéséről
- Soha többé rossz konverziót!
- Remarketing: a módszer, amivel drasztikusan több megrendelésed lesz ugyanannyi reklámköltséggel
- Milyen típusú hirdetések vannak, és mit kerülj el jó messzire?
- Ha nem tanulsz meg jól célozni, az egész hirdetés a kukába mehet
- Amit a Facebook nem árul el a költségkeret beállításáról, de amin rengeteget spórolhatsz
- Az okos hirdetők így állítják be az időzítéseket
- A csúnya igazság a hirdetésekben jól működő képekről
- Fedezd fel az ütős hirdetési szövegek titkát
- Hol jelentesd meg a hirdetésed, amire büszke vagy, és hogy fog kinézni?
- Hogyan optimalizálom én a hirdetéseimet? (És hogy kellene neked is)
- Sokkoló hibák, amik megölik a hirdetéseidet (kézműves példákkal)

====================
8⃣ Instagram és Pinterest
====================
Instagram alapok
Pinterest alapok
Hashtag marketing kézműveseknek
2018-as kézműves marketing trendek
Miért figyeld a trendeket?

====================
9⃣ 40 napos kihívás 1-10.
====================
A lélegzetelállító ajánlat kialakítása

=====================
🔟 40 napos kihívás 11-20.
=====================
Online akadálymentesítés

=======================
1⃣1⃣ 40 napos kihívás 21-30.
=======================
Figyelem és érdeklődés felkeltése

=======================

1⃣2⃣ 40 napos kihívás 31-40.

=======================

Vágykeltés és eladás

 

LEFOGLALOM A HELYEMET!